Matsedel

20-26 april (v. 17)

Ord. pris dagens lunch: vardagar 75 kr, helger 85 kr
inkl. salladsbuffé, dryck, hembakat bröd, efterrätt, kaffe och hembakad kaka

Avhämtning matlåda: vardagar 65 kr (med sallad 75 kr), helger 70 kr (med sallad 80 kr)
Läs mer om utkörning...

Läs mer om våra priser...

Finns även (i begränsad mängd) en 3:e rätt vardagar och 2:a rätt helger.

Måndag
1. Frukostkorv med potatismos och gurkmajonnäs
2. Levergryta med kokt potatis/ris och lingon
Tisdag
1. Kycklingklubba med ris/klyftpotatis och currysås
2. Fiskgratäng Provencale med potatismos
Onsdag
1. Schweizerschnitzel med kokt/stekt potatis och pepparsås
2. Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde
Torsdag
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
2. Kalops med kokt potatis och rödbetor
Fredag
1. Aprikosspäckad fläskkarré med kokt/stekt potatis och pepparsås
2. Rödspätta med kokt potatis, svensk remouladsås och citron

Tacobuffé på 71:an kl. 17-20 (pris 99 kr, barn upp till 7 år 59 kr)

Lördag
1. Kotlett med ben, kokt/stekt potatis och champinjonsås
Söndag
1. Stekt fläskfilé med klyftpotatis och rödvinssås
 
Alternativ (gäller varje dag)
- Räksallad, kycklingsallad, tonfisksallad, ost- och skinksallad (från 75 kr)
- Stor plocksallad (35 kr)
   
(med reservation för ändringar)  
Skriv ut matsedel Skriv ut
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an
Påsk