
20-26 april (v. 17)
Ord. pris dagens lunch: vardagar 75 kr, helger 85 kr Avhämtning matlåda: vardagar 65 kr (med sallad 75 kr), helger 70 kr (med sallad 80 kr) Finns även (i begränsad mängd) en 3:e rätt vardagar och 2:a rätt helger. |
|
Måndag | |
1. Frukostkorv med potatismos och gurkmajonnäs 2. Levergryta med kokt potatis/ris och lingon |
|
Tisdag | |
1. Kycklingklubba med ris/klyftpotatis och currysås 2. Fiskgratäng Provencale med potatismos |
|
Onsdag | |
1. Schweizerschnitzel med kokt/stekt potatis och pepparsås 2. Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde |
|
Torsdag | |
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon 2. Kalops med kokt potatis och rödbetor |
|
Fredag | |
1. Aprikosspäckad fläskkarré med kokt/stekt potatis och pepparsås 2. Rödspätta med kokt potatis, svensk remouladsås och citron Tacobuffé på 71:an kl. 17-20 (pris 99 kr, barn upp till 7 år 59 kr) |
|
Lördag | |
1. Kotlett med ben, kokt/stekt potatis och champinjonsås | |
Söndag | |
1. Stekt fläskfilé med klyftpotatis och rödvinssås | |
Alternativ (gäller varje dag) | |
- Räksallad, kycklingsallad, tonfisksallad, ost- och skinksallad (från 75 kr) - Stor plocksallad (35 kr) |
|
(med reservation för ändringar) | |
![]() |
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an
