Matsedel

30 mars-5 april (v. 14)

Ord. pris dagens lunch: vardagar 75 kr, helger 85 kr
inkl. salladsbuffé, dryck, hembakat bröd, efterrätt, kaffe och hembakad kaka

Avhämtning matlåda: vardagar 65 kr (med sallad 75 kr), helger 70 kr (med sallad 80 kr)
Läs mer om utkörning...

Läs mer om våra priser...

Finns även (i begränsad mängd) en 3:e rätt vardagar och 2:a rätt helger.

Måndag
1. Lasagne med vitkålssallad
2. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Tisdag
1. Chilimarinerad kycklingfilé med kokt potatis/potatisgratäng och skysås
2. Fransk köttgryta med kokt potatis/ris
Onsdag
1. Rotmos med fläsklägg/fläskkorv och örtsenap
2. Plommonspäckad fläskkarré med kokt/stekt potatis och gräddsås
Torsdag
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
2. Kycklinggratäng med pasta
Fredag
1. Rödspätta med kokt potatis, remouladsås och citron
2. Köttfärslimpa med kokt/stekt potatis, gräddsås och lingon
Lördag
1. Champinjongratinerade oxrullader med hasselbackspotatis och gelé
Söndag
1. Slottsstek med kokt/stekt potatis och gräddsås
 
Alternativ (gäller varje dag)
- Räksallad, kycklingsallad, tonfisksallad, ost- och skinksallad (från 75 kr)
- Stor plocksallad (35 kr)
   
(med reservation för ändringar)  
Skriv ut matsedel Skriv ut
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an
Påsk