Matsedel

20-26 jan (v. 4)

Ord. pris dagens lunch: vardagar 75 kr, helger 85 kr
inkl. salladsbuffé, dryck, hembakat bröd, efterrätt, kaffe och hembakad kaka
Barnportion 3-6 år: 55 kr (endast vardagar)

Avhämtning (matlåda & sallad): vardagar 65 kr, helger 70 kr, Barnportion 3-6 år 50 kr

Läs mer om våra priser...

Finns även (i begränsad mängd) en 3:e rätt vardagar och 2:a rätt helger.
(OBS! Ej samma 3:rätter vardagar, 2:a rätter helger som 71:an)

Måndag
1. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
2. Spagetti med köttfärssås
Tisdag
1. Fisksoppa och pannkakor med sylt och grädde
2. Grekiska biffar med kokt/stekt potatis och tzatziki
Onsdag
1. Rotmos med fläsklägg/fläskkorv och örtsenap
2. Panerad sejflé med kokt potatis och spenatsås
Torsdag
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
2. Dillkött med kokt potatis
Fredag

1. Kålpudding med kokt potatis, brunsås och lingon
2. Stekt kycklingfilé med kokt potatis/ris och pepparsås

Lördag
1. Rödspätta med kokt potatis, dillmajonnäs och citron
Söndag
1. Porterstek med kokt/stekt potatis, portersås och gelé
 
Alternativ (gäller varje dag)
- Räksallad, kycklingsallad, tonfisksallad, ost- och skinksallad (från 75 kr)
- Stor plocksallad (35 kr)
   
(med reservation för ändringar)  
Skriv ut matsedel Skriv ut
Copyright @ 2018 Mat & Café 59:an - 71:an
Påsk