Matsedel

30 mars-5 april (v. 14)

Pris lunchbuffé: vardagar 90 kr, helger 99 kr
inkl. salladsbuffé, dryck, hembakat bröd, efterrätt, kaffe och hembakad kaka
Seniorpris (65+): 85 kr (endast vardagar), Barnportion (3-6 år): 60 kr

Avhämtning matlåda: vardagar 70 kr (med sallad 80 kr), helger 75 kr (med sallad 85 kr)
Läs mer om utkörning...

Läs mer om våra priser...

"Husets lunch", dagens 3:e rätt, serveras i en begränsad mängd.

Måndag
1. Lasagne med vitkålssallad
2. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
3. Färsbiffar med kokt potatis, husets sås och lingon
Tisdag
1. Chilimarinerad kycklingfilé med kokt potatis/potatisgratäng och skysås
2. Fransk köttgryta med kokt potatis/ris
3. Panerad fisk med kokt potatis, dillmajonnäs och citron
Onsdag
1. Rotmos med fläsklägg/fläskkorv och örtsenap
2. Plommonspäckad fläskkarré med kokt/stekt potatis och gräddsås
3. Levergryta med ris/kokt potatis
Torsdag
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
2. Kycklinggratäng med pasta
3. Dillkött med kokt potatis
Fredag
1. Rödspätta med kokt potatis, remouladsås och citron
2. Köttfärslimpa med kokt/stekt potatis, gräddsås och lingon
3. Fläskpannkaka med lingon
Lördag
1. Champinjongratinerade oxrullader med hasselbackspotatis och gelé
2. Tomat- och ostgratinerad fiskgratäng med potatismos
Söndag
1. Slottsstek med kokt/stekt potatis och gräddsås
2. Gorgonzolagratinerad fläskfilé med kokt/stekt potatis
 
Alternativ (gäller varje dag)
- Schnitzel med ångkokt potatis/stekt potatis/pommes och bearnaisesås (99 kr)
- Rödspätta med ångkokt potatis/pommes och dillmajonnäs (99 kr)
- Vegetarisk rätt (90 kr)
- Sallader: tonfisk, ost- och skinka, räkor, kyckling (från 70 kr)
- Kebabtallrik (75 kr), hamburgertallrik (från 60 kr) m.m.
- Salladsbuffé (från 50 kr)
 
(med reservation för ändringar)
 
Skriv ut matsedel Skriv ut
vvv
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an