Matsedel

3-9 maj (v.18)

Pris lunchbuffé: vardagar 90 kr, helger 99 kr
inkl. salladsbuffé, dryck, hembakat bröd, efterrätt, kaffe och hembakad kaka
Seniorpris (65+): 85 kr (endast vardagar), Barnportion (3-6 år): 60 kr

Avhämtning matlåda: vardagar 70 kr (med sallad 80 kr), helger 75 kr (med sallad 85 kr)
Läs mer om utkörning...

Läs mer om våra priser...

"Husets lunch", dagens 3:e rätt, serveras i en begränsad mängd.

Måndag
1. Ångkokt torsk med kokt potatis och ägg- och persiljesås
2. Flygande Jakob med ris/kokt potatis och jordnötter
3. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Tisdag
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
2. Östgötalåda (potatis, bacon, purjolök, champinjoner, pepparrot) med vitkålssallad
3. Pasta med skinksås
Onsdag
1. Stekt strömming med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingon
2. Stekt kycklingfilé med kokt potatis och dillsås
3. Grekiska biffar med kokt/stekt potatis och tzatziki
Torsdag
1. Stekt fläskkarré med kokt potatis/rotfruktsgratäng och skysås
2. Purjolökssoppa och pannkakor med sylt och grädde
3. Kycklingrisotto
Fredag
1. Stekt fläskfilé med kokt/stekt potatis och rosépepparsås
2. Fransk gryta med kokt potatis/ris
3. Lasagne med vitkålssallad
Lördag
1. Ångkokt lax med kokt potatis, skarpsås och citron
2. Pannbiff med kokt/stekt potatis, stekt lök, skysås och lingon
Söndag
1. Porterstek med kokt/stekt potatis, portersås och gelé
2. Lövstek med kokt/stekt potatis och bearnaisesås
 
Alternativ (gäller varje dag)
- Schnitzel med ångkokt potatis/stekt potatis/pommes och bearnaisesås (99 kr)
- Rödspätta med ångkokt potatis/pommes och dillmajonnäs (99 kr)
- Vegetarisk rätt (90 kr)
- Sallader: tonfisk, ost- och skinka, räkor, kyckling (från 70 kr)
- Kebabtallrik (75 kr), hamburgertallrik (från 60 kr) m.m.
- Salladsbuffé (från 50 kr)
 
(med reservation för ändringar)
 
Skriv ut matsedel Skriv ut
vvv
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an