
8-14 december (v.50)
Pris lunchbuffé: vardagar 110 kr, helger 119 kr Avhämtning/hemleverans till dörr: Matlåda från 85 kr (alla dagar) |
|
| Måndag | |
| 1. Jägarbiff (blandfärs) med kokt/stekt potatis, kantarellsås och lingon 2. Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor 3. Panerad fisk med kokt potatis, dillmajonnäs och citron |
|
| Tisdag | |
| 1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon 2. Biff stroganoff med kokt potatis/ris 3. Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och lingon |
|
| Onsdag | |
| 1. Ostfylld kycklingfilé med kokt/stekt potatis och pepparsås 2. Rotmos med fläsklägg/fläskkorv och örtsenap 3. Fläskpannkaka med lingon |
|
| Torsdag | |
| 1. Persiljejärpar med kokt/stekt potatis, brunsås och lingon 2. Stekt strömming med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingon 3. Stekt korv med potatismos och gurkmajonnäs |
|
| Fredag | |
| 1. Wallenbergare med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingon 2. Kotlettrad med kokt/stekt potatis, pepparsås och äppelmos 3. Kycklingrisotto |
|
| Lördag | |
| 1. Stekt spätta med kokt potatis, remouladsås och citron 2. Färsbiffar med kokt/stekt potatis, brunsås och lingon |
|
| Söndag | |
| 1. Stekt schnitzel med kokt/stekt potatis och pepparsås 2. Stekt kycklinglårfilé med kokt/stekt potatis och pepparsås |
|
| Alternativ (gäller varje dag) | |
| Á la carte (schnitzel, spätta, lövstek): 149 kr Sallader: räkor 110 kr, tonfisk 95 kr, ost- och skinka 95 kr, kyckling 95 kr Gatukök: Kebabtallrik (110 kr), hamburgare (från 65 kr), med mera |
|
| (med reservation för ändringar) | |
Copyright @ 2025 Mat & Café 59:an - 71:an