8-14 april (v.15)
Pris lunchbuffé: vardagar 99 kr, helger 109 kr Avhämtning/hemleverans till dörr: Matlåda från 85 kr (alla dagar) |
|
Måndag | |
1. Jägarbiff (blandfärs) med kokt/stekt potatis, kantarellsås och lingon 2. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor 3. Kycklinggratäng med pasta |
|
Tisdag | |
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon 2. Flygande Jakob med kokt potatis/ris och jordnötter 3. Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och lingon |
|
Onsdag | |
1. Chilimarinerad kycklingfilé med kokt/stekt potatis och örtagårdssås 2. Kåldomar med kokt/stekt potatis, brunsås och lingon 3. Fläskpannkaka med lingon |
|
Torsdag | |
1. Lingonbiffar med kokt/stekt potatis, brunsås och lingon 2. Sjömansbiff med pressgurka 3. Panerad fisk med kokt potatis, remouladsås och citron |
|
Fredag | |
1. Stekt schnitzel med kokt/stekt potatis och pepparsås 2. Slottsstek med kokt/stekt potatis, gräddsås och gelé 3. Chili con carne med kokt potatis/ris |
|
Lördag | |
1. Pepparstekt fläskkarré med kokt/stekt potatis, gräddsås och äppelmos 2. Lövstek med kokt/stekt potatis och dagens sås |
|
Söndag | |
1. Wallenbergare med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingon 2. Stekt prinskorv med kokt potatis, spenatsås och ägghalvor |
|
Alternativ (gäller varje dag) | |
Á la carte (schnitzel, spätta, lövstek): 129 kr Sallader: räkor 90 kr, tonfisk 85 kr, ost- och skinka 85 kr, kyckling 85 kr Gatukök: Kebabtallrik (90 kr), hamburgare med bröd och pommers (från 75 kr), med mera |
|
(med reservation för ändringar) | |
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an