Matsedel

16-22 september (v38)

Pris lunchbuffé: vardagar 90 kr, helger 99 kr
inkl. salladsbuffé, dryck, hembakat bröd, efterrätt, kaffe och hembakad kaka
Seniorpris (65+): 85 kr (endast vardagar), Barnportion (3-6 år): 60 kr

Avhämtning (matlåda & sallad): vardagar 70 kr, helger 75 kr, Barnportion 3-6 år 55 kr

Läs mer om våra priser...

Varje vardag serveras även "husets lunch", dagens 3:e rätt.
(3:e rätten finns i en begränsad mängd)

Måndag
1. Tomat- och ostgratinerad falukorv med potatismos
2. Schweizare med klyftpotatis och pepparsås
3. Kycklingwok
Tisdag
1. Köttbullar med kokt potatis/potatismos, gräddsås och lingon
2. Citrusmarinerad kycklingfilé med kokt/klyftpotatis och dragon crème fraiche
3. Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
Onsdag
1. Aprikosspäckad fläskkarré med kokt/stekt potatis och gräddsås
2. Panerad sejfilé med kokt potatis och spenatsås
3. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Torsdag
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
2. Frukostkorv med potatismos och gurkmajonnäs
3. Spagetti med köttfärssås
Fredag

1. Grekiska biffar med kokt potatis och tzatziki
2. Stekt fläskfilé med kokt/stekt potatis och champinjonsås
3. Korv stroganoff med kokt potatis

Lördag
1. Bostonbiffar med kokt/stekt potatis, gräddsås och lingon
2. Porterstek med kokt potatis, portersås och gelé
Söndag
1. Ångkokt lax med kokt potatis, skarpsås och citron
2. Stekt fläskkarré med kokt/stekt potatis och husets sås
 
Alternativ (gäller varje dag)
- Schnitzel med ångkokt potatis/stekt potatis/pommes och bearnaisesås (99 kr)
- Rödspätta med ångkokt potatis/pommes och dillmajonnäs (99 kr)
- Vegetarisk rätt (90 kr)
- Sallader: tonfisk, ost- och skinka, räkor, kyckling (från 70 kr)
- Kebabtallrik (75 kr), hamburgertallrik (från 60 kr) m.m.
- Salladsbuffé (från 50 kr)
 
(med reservation för ändringar)
 
Skriv ut matsedel Skriv ut
vvv
Copyright @ 2018 Mat & Café 59:an - 71:an