Matsedel

10-16 januari (v.2)

Pris lunchbuffé: vardagar 90 kr, helger 99 kr
inkl. salladsbuffé, dryck, hembakat bröd, efterrätt, kaffe och hembakad kaka
Seniorpris (65+): 85 kr (endast vardagar), Barnportion (3-6 år): 60 kr

Avhämtning matlåda: vardagar 70 kr (med sallad 80 kr), helger 75 kr (med sallad 85 kr)
Läs mer om utkörning...

Läs mer om våra priser...

"Husets lunch", dagens 3:e rätt, serveras i en begränsad mängd.

Måndag
1. Ost- och ananasgratinerad kassler med kokt potatis och champinjonsås
2. Flundrafilé med kokt potatis, dillmajonnäs och citron
3. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Tisdag
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
2. Sjömansbiff med pressgurka
3. Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och lingon
Onsdag
1. Stekt strömming med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingon
2. Kålpudding med kokt/stekt potatis, brunsås och lingon
3. Kycklingwok
Torsdag
1. Hemlagade schweizare med kokt/stekt potatis och pepparsås
2. Kycklingklubba med kokt potatis/ris och currysås
3. Fläskpannkaka med lingon
Fredag
1. Schnitzel med kokt/stekt potatis och pepparsås
2. Lasagne med vitkålssallad
3. Fiskgratäng med potatismos
Lördag
1. Stekt spätta med kokt potatis, dansk remouladsås och citron
2. Revbensspjäll med kokt/stekt potatis och skysås
Söndag
1. Porterstek med kokt/stekt potatis, portersås och gelé
2. Köttfärslimpa á la Lindström med kokt/stekt potatis, brunsås och lingon
 
Alternativ (gäller varje dag)
- Schnitzel med ångkokt potatis/stekt potatis/pommes och bearnaisesås (99 kr)
- Rödspätta med ångkokt potatis/pommes och dillmajonnäs (99 kr)
- Vegetarisk rätt (90 kr)
- Sallader: tonfisk, ost- och skinka, räkor, kyckling (från 70 kr)
- Kebabtallrik (75 kr), hamburgertallrik (från 60 kr) m.m.
- Salladsbuffé (från 50 kr)
 
(med reservation för ändringar)
 
Skriv ut matsedel Skriv ut
vvv
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an