
29 maj-4 juni (v.22)
Pris lunchbuffé: vardagar 99 kr, helger 109 kr Avhämtning/hemleverans till dörr: Matlåda från 85 kr (alla dagar) |
|
Måndag | |
1. Kokt torsk med kokt potatis, vitvinssås och citron 2. Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor |
|
Tisdag | |
1. Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och lingon 2. Kalops med kokt potatis och rödbetor |
|
Onsdag | |
1. Stekt strömming med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingon 2. Stekt kycklingfilé med kokt/stekt potatis och örtagårdssås |
|
Torsdag | |
1. Pepparstekt fläskkarré med kokt/stekt potatis, gräddsås och äppelmos 2. Grekiska biffar med kokt/stekt potatis och tzatziki |
|
Fredag | |
1. Schnitzel med kokt/stekt potatis och pepparsås 2. Lasagne med vitkålssallad |
|
Lördag | |
1. Köttfärslimpa med kokt/stekt potatis, brunsås och lingon 2. Kycklinggratäng med pasta |
|
Söndag | |
1. Stekt fläskfilé med kokt potatis/potatisgratäng och grönpepparsås 2. Panerad fisk med kokt potatis, dillmajonnäs och citron |
|
Alternativ (gäller varje dag) | |
Á la carte (schnitzel, spätta, lövstek): 129 kr Sallader: räkor 90 kr, tonfisk 85 kr, ost- och skinka 85 kr, kyckling 85 kr Gatukök: Kebabtallrik (90 kr), hamburgare med bröd och pommers (från 75 kr), med mera |
|
(med reservation för ändringar) | |
![]() |
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an