Matsedel

18-24 okt (v.42)

Pris lunchbuffé: vardagar 90 kr, helger 99 kr
inkl. salladsbuffé, dryck, hembakat bröd, efterrätt, kaffe och hembakad kaka
Seniorpris (65+): 85 kr (endast vardagar), Barnportion (3-6 år): 60 kr

Avhämtning matlåda: vardagar 70 kr (med sallad 80 kr), helger 75 kr (med sallad 85 kr)
Läs mer om utkörning...

Läs mer om våra priser...

"Husets lunch", dagens 3:e rätt, serveras i en begränsad mängd.

Måndag
1. Plommonspäckad fläskkarré med kokt/stekt potatis, gräddsås och äppelmos
2. Isterband med dillstuvad potatis
3. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Tisdag
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
2. Pepparrotskött med kokt potatis
3. Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och lingon
Onsdag
1. Rotmos med fläsklägg/fläskkorv och örtsenap
2. Köttfärslimpa med kokt/stekt potatis, brunsås och lingon
3. Panerad fisk med kokt potatis, dillmajonnäs och citron
Torsdag
1. Ostfylld kycklingfilé med kokt/stekt potatis och grönpepparsås
2. Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde
3. Fläskpannkaka med lingon
Fredag
1. Stekt spätta med kokt potatis, dansk remouladsås och citron
2. Jägarbiff med kokt/stekt potaits, jägarsås (med kantareller) och lingon
3. Kycklingrisotto
Lördag
1. Schnitzel med kokt/stekt potatis och pepparsås
2. Lövstek med kokt/stekt potatis och bearnaisesås
Söndag
1. Söndagsstek med kokt/stekt potatis, rödvinssås och gelé
2. Färsbiffar med kokt/stekt potatis, brunsås och lingon
 
Alternativ (gäller varje dag)
- Schnitzel med ångkokt potatis/stekt potatis/pommes och bearnaisesås (99 kr)
- Rödspätta med ångkokt potatis/pommes och dillmajonnäs (99 kr)
- Vegetarisk rätt (90 kr)
- Sallader: tonfisk, ost- och skinka, räkor, kyckling (från 70 kr)
- Kebabtallrik (75 kr), hamburgertallrik (från 60 kr) m.m.
- Salladsbuffé (från 50 kr)
 
(med reservation för ändringar)
 
Skriv ut matsedel Skriv ut
vvv
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an