Matsedel

25-31 januari (v. 4)

Pris lunchbuffé: vardagar 90 kr, helger 99 kr
inkl. salladsbuffé, dryck, hembakat bröd, efterrätt, kaffe och hembakad kaka
Seniorpris (65+): 85 kr (endast vardagar), Barnportion (3-6 år): 60 kr

Avhämtning matlåda: vardagar 70 kr (med sallad 80 kr), helger 75 kr (med sallad 85 kr)
Läs mer om utkörning...

Läs mer om våra priser...

"Husets lunch", dagens 3:e rätt, serveras i en begränsad mängd.

Måndag
1. Köttfärslimpa med kokt/stekt potatis, gräddsås och lingon
2. Stekt falukorv med stuvade makroner
3. Flygande Jakob med ris och jordnötter
Tisdag
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
2. Levergryta med ris
3. Risotto
Onsdag
1. Rotmos med fläsklägg/fläskkorv och örtsenap
2. Stekt strömming med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingon
3. Kycklingwok
Torsdag
1. Grekiska biffar med kokt/stekt potatis och tzatziki
2. Gulaschsoppa och pannkakor med sylt och grädde
3. Pepparrotskött med kokt potatis
Fredag
1. Chilimarinerad kycklingfilé med kokt/stekt potatis och pepparsås
2. Kotlettrad med kokt/stekt potatis och dagens sås
3. Pasta med fläskfilésås

Tacokväll på 71:an kl. 17-20 (pris 99 kr, barn upp till 7 år 59 kr)

Lördag
1. Wallenbergare med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingon
2. Panerad fisk med kokt potatis, remouladsås och citron
Söndag
1. Gratinerade oxrullader med kokt/stekt potatis och gelé
2. Plommonspäckad fläskkarré med kokt/stekt potatis och husets sås
 
Alternativ (gäller varje dag)

- Schnitzel med ångkokt potatis/stekt potatis/pommes och bearnaisesås (99 kr)
- Rödspätta med ångkokt potatis/pommes och dillmajonnäs (99 kr)
- Vegetarisk rätt (90 kr)
- Sallader: tonfisk, ost- och skinka, räkor, kyckling (från 70 kr)
- Kebabtallrik (75 kr), hamburgertallrik (från 60 kr) m.m.
- Salladsbuffé (från 50 kr)

 
(med reservation för ändringar)
 
Skriv ut matsedel Skriv ut
vvv
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an