
3-9 november (v.45)
Pris lunchbuffé: vardagar 110 kr, helger 119 kr Avhämtning/hemleverans till dörr: Matlåda från 85 kr (alla dagar) |
|
| Måndag | |
| 1. Kokt torsk med kokt potatis och ägg- och persiljesås 2. Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor 3. Kycklingrisotto |
|
| Tisdag | |
| 1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon 2. Levergryta med kokt potatis/ris 3. Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och lingon |
|
| Onsdag | |
| 1. Jägarbiff (blandfärs) med kokt/stekt potatis, kantarellsås och lingon 2. Östgötalåda (potatis, bacon, purjolök, champinjoner, pepparrot) med vitkålssallad 3. Panerad fisk med kokt potatis, dillmajonnäs och citron |
|
| Torsdag | |
| 1. Stekt fläskkarré med kokt/stekt potatis, gräddsås och äppelmos 2. Stekt strömming med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingon 3. Fläskpannkaka med lingon |
|
| Fredag | |
| 1. Porterstek med kokt/stekt potatis, portersås och gelé 2. Stekt schnitzel med kokt/stekt potatis och pepparsås 3. Kycklingwok |
|
| Lördag | |
| 1. Kotlettrad med kokt/stekt potatis, pepparsås och äppelmos 2. Panerad fisk med kokt potatis, remouladsås och citron |
|
| Söndag (Fars dag) | |
| 1. Stekt kycklinglårfilé med kokt/klyft potatis och pepparsås/tzatziki 2. Färsbiffar med kokt/stekt potatis, brunsås och lingon |
|
| Alternativ (gäller varje dag) | |
| Á la carte (schnitzel, spätta, lövstek): 149 kr Sallader: räkor 110 kr, tonfisk 95 kr, ost- och skinka 95 kr, kyckling 95 kr Gatukök: Kebabtallrik (110 kr), hamburgare (från 65 kr), med mera |
|
| (med reservation för ändringar) | |
Copyright @ 2025 Mat & Café 59:an - 71:an