Matsedel

17-23 januari (v. 3)

Pris lunchbuffé: vardagar 90 kr, helger 99 kr
inkl. salladsbuffé, dryck, hembakat bröd, efterrätt, kaffe och hembakad kaka
Seniorpris (65+): 85 kr (endast vardagar), Barnportion (3-6 år): 60 kr

Avhämtning matlåda: vardagar 70 kr (med sallad 80 kr), helger 75 kr (med sallad 85 kr)
Läs mer om utkörning...

Läs mer om våra priser...

"Husets lunch", dagens 3:e rätt, serveras i en begränsad mängd.

Måndag
1. Kokt torskfilé med kokt potatis och ägg- och persiljesås
2. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
3. Pepparrotskött med kokt potatis
Tisdag
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
2. Kalops med kokt potatis och rödbetor
3. Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och lingon
Onsdag
1. Ostfylld kycklingfilé med kokt/stekt potatis och pepparsås
2. Rotmos med fläsklägg/fläskkorv och örtsenap
3. Flundrafilé med kokt potatis, remouladsås och citron
Torsdag
1. Wallenbergare med kokt potatis/potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingon
2. Fiskgratäng Smögen med potatismos
3. Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde
Fredag
1. Slottstek med kokt/stekt potatis, rödvinssås och gelé
2. Schnitzel med kokt/stekt potatis och pepparsås
3. Pasta med kasslersås
Lördag
1. Pannbiff med kokt/stekt potatis, brunsås, stekt lök och lingon
2. Nötstek med kokt/stekt potatis, gräddsås och gelé
Söndag
1. Stekt spätta med kokt potatis, dansk remouladsås och citron
2. Stekt fläskkarré med kokt/stekt potatis, gräddsås och äppelmos
 
Alternativ (gäller varje dag)

- Schnitzel med ångkokt potatis/stekt potatis/pommes och bearnaisesås (99 kr)
- Rödspätta med ångkokt potatis/pommes och dillmajonnäs (99 kr)
- Vegetarisk rätt (90 kr)
- Sallader: tonfisk, ost- och skinka, räkor, kyckling (från 70 kr)
- Kebabtallrik (75 kr), hamburgertallrik (från 60 kr) m.m.
- Salladsbuffé (från 50 kr)

 
(med reservation för ändringar)
 
Skriv ut matsedel Skriv ut
vvv
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an