
3-9 februari (v. 6)
Pris lunchbuffé: vardagar 110 kr, helger 119 kr Avhämtning/hemleverans till dörr: Matlåda från 85 kr (alla dagar) |
|
Måndag | |
1. Kålddolmar med kokt/stekt potatis, brunsås och lingon 2. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor 3. Kycklingrisotto |
|
Tisdag | |
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon 2. Dillkött med kokt potatis 3. Skink- och blomkålsgratäng |
|
Onsdag | |
1. Chilimarinerad kycklingfilé med kokt/stekt potatis och pepparsås 2. Rotmos med fläsklägg/fläskkorv och örtsenap 3. Panerad fisk med kokt potatis, dillmajonnäs och citron |
|
Torsdag | |
1. Biff á la Lindström med kokt/stekt potatis, gräddsås och lingon 2. Stekt strömming med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingon 3. Stekt korv med potatismos och gurkmajonnäs |
|
Fredag | |
1. Aprikosspäckad fläskkarré med kokt/stekt potatis, gräddsås och äppelmos 2. Schweizare med kokt/stekt potatis och pepparsås 3. Spagetti med köttfärssås |
|
Lördag | |
1. Jägarbiff (blandfärs) med kokt/stekt potatis, kantarellsås och lingon 2. Panerad fisk med kokt potatis, remouladsås och citron |
|
Söndag | |
1. Stekt schnitzel med kokt/stekt potatis och pepparsås 2. Kycklinggratäng med pasta |
|
Alternativ (gäller varje dag) | |
Á la carte (schnitzel, spätta, lövstek): 129 kr Sallader: räkor 90 kr, tonfisk 85 kr, ost- och skinka 85 kr, kyckling 85 kr Gatukök: Kebabtallrik (90 kr), hamburgare med bröd och pommers (från 75 kr), med mera |
|
(med reservation för ändringar) | |
![]() |
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an