Matsedel

2-8 aug (v. 31)

Pris lunchbuffé: vardagar 90 kr, helger 99 kr
inkl. salladsbuffé, dryck, hembakat bröd, efterrätt, kaffe och hembakad kaka
Seniorpris (65+): 85 kr (endast vardagar), Barnportion (3-6 år): 60 kr

Avhämtning matlåda: vardagar 70 kr (med sallad 80 kr), helger 75 kr (med sallad 85 kr)
Läs mer om utkörning...

Läs mer om våra priser...

"Husets lunch", dagens 3:e rätt, serveras i en begränsad mängd.

Måndag
1. Kokt torskfilé med kokt potatis och ägg- och persiljesås
2. Korv stroganoff med kokt potatis/ris
3. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Tisdag
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
2. Dillkött med kokt potatis
3. Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och lingon
Onsdag
1. Biff á la Lindström med kokt/stekt potatis, gräddsås och lingon
2. Stekt spätta med kokt potatis, dansk remouladsås och citron
3. Kycklingwok
Torsdag
1. Schnitzel med kokt/stekt potatis och pepparsås
2. Porterstek med kokt/stekt potatis, portersås och gelé
3. Levergryta med ris/kokt potatis
Fredag
1. Köttfärslimpa med kokt/stekt potatis, gräddsås och lingon
2. Ostfylld kycklingfilé med kokt/stekt potatis och örtagårdssås
3. Pepparrotskött med kokt potatis
Lördag
1. Slottsstek med kokt/klyftpotatis, rödvinssås och gelé
2. Stekt fläskkarré med kokt potatis, dagens sås och äppelmos
Söndag
1. Ångkokt lax med kokt potatis, skarpsås och citron
2. Färsbiffar med kokt/stekt potatis, brunsås och lingon
 
Alternativ (gäller varje dag)

- Schnitzel med ångkokt potatis/stekt potatis/pommes och bearnaisesås (99 kr)
- Rödspätta med ångkokt potatis/pommes och dillmajonnäs (99 kr)
- Vegetarisk rätt (90 kr)
- Sallader: tonfisk, ost- och skinka, räkor, kyckling (från 70 kr)
- Kebabtallrik (75 kr), hamburgertallrik (från 60 kr) m.m.
- Salladsbuffé (från 50 kr)

 
(med reservation för ändringar)
 
Skriv ut matsedel Skriv ut
vvv
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an