Matsedel

3-9 november (v.45)

Pris lunchbuffé: vardagar 110 kr, helger 119 kr
inkl. salladsbuffé, dryck, bröd, efterrätt, kaffe och kaka
Seniorpris (65+): 99 kr (endast vardagar), Barnportion (3-6 år): vardagar 69 kr, helger 79 kr

Avhämtning/hemleverans till dörr: Matlåda från 85 kr (alla dagar)
Matlåda: 85 kr
Tillbehör (lingon, gelé, äppelmos, rödbetor m.m): 5 kr, liten sallad (blandsallad, vitkålssallad): 10 kr
Läs mer om utkörning...

Läs mer om våra priser...


Vid allergi fråga personal.

Måndag
1. Kokt torsk med kokt potatis och ägg- och persiljesås
2. Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
3. Kycklingrisotto
Tisdag
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
2. Levergryta med kokt potatis/ris
3. Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och lingon
Onsdag
1. Jägarbiff (blandfärs) med kokt/stekt potatis, kantarellsås och lingon
2. Östgötalåda (potatis, bacon, purjolök, champinjoner, pepparrot) med vitkålssallad
3. Panerad fisk med kokt potatis, dillmajonnäs och citron
Torsdag
1. Stekt fläskkarré med kokt/stekt potatis, gräddsås och äppelmos
2. Stekt strömming med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingon
3. Fläskpannkaka med lingon
Fredag
1. Porterstek med kokt/stekt potatis, portersås och gelé
2. Stekt schnitzel med kokt/stekt potatis och pepparsås
3. Kycklingwok
Lördag
1. Kotlettrad med kokt/stekt potatis, pepparsås och äppelmos
2. Panerad fisk med kokt potatis, remouladsås och citron
Söndag (Fars dag)
1. Stekt kycklinglårfilé med kokt/klyft potatis och pepparsås/tzatziki
2. Färsbiffar med kokt/stekt potatis, brunsås och lingon
 
Alternativ (gäller varje dag)
Á la carte (schnitzel, spätta, lövstek): 149 kr
Sallader: räkor 110 kr, tonfisk 95 kr, ost- och skinka 95 kr, kyckling 95 kr
Gatukök: Kebabtallrik (110 kr), hamburgare (från 65 kr), med mera
 
(med reservation för ändringar)
 
Skriv ut matsedel Skriv ut
Copyright @ 2025 Mat & Café 59:an - 71:an