
25-31 januari (v. 4)
Pris lunchbuffé: vardagar 90 kr, helger 99 kr Avhämtning matlåda: vardagar 70 kr (med sallad 80 kr), helger 75 kr (med sallad 85 kr) "Husets lunch", dagens 3:e rätt, serveras i en begränsad mängd. |
|
Måndag | |
1. Köttfärslimpa med kokt/stekt potatis, gräddsås och lingon 2. Stekt falukorv med stuvade makroner 3. Flygande Jakob med ris och jordnötter |
|
Tisdag | |
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon 2. Levergryta med ris 3. Risotto |
|
Onsdag | |
1. Rotmos med fläsklägg/fläskkorv och örtsenap 2. Stekt strömming med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingon 3. Kycklingwok |
|
Torsdag | |
1. Grekiska biffar med kokt/stekt potatis och tzatziki 2. Gulaschsoppa och pannkakor med sylt och grädde 3. Pepparrotskött med kokt potatis |
|
Fredag | |
1. Chilimarinerad kycklingfilé med kokt/stekt potatis och pepparsås 2. Kotlettrad med kokt/stekt potatis och dagens sås 3. Pasta med fläskfilésås Tacokväll på 71:an kl. 17-20 (pris 99 kr, barn upp till 7 år 59 kr) |
|
Lördag | |
1. Wallenbergare med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingon 2. Panerad fisk med kokt potatis, remouladsås och citron |
|
Söndag | |
1. Gratinerade oxrullader med kokt/stekt potatis och gelé 2. Plommonspäckad fläskkarré med kokt/stekt potatis och husets sås |
|
Alternativ (gäller varje dag) | |
- Schnitzel med ångkokt potatis/stekt potatis/pommes och bearnaisesås (99 kr) |
|
(med reservation för ändringar) | |
![]() |