Matsedel

21-27 sep (v. 39)

Pris lunchbuffé: vardagar 90 kr, helger 99 kr
inkl. salladsbuffé, dryck, hembakat bröd, efterrätt, kaffe och hembakad kaka
Seniorpris (65+): 85 kr (endast vardagar), Barnportion (3-6 år): 60 kr

Avhämtning matlåda: vardagar 70 kr (med sallad 80 kr), helger 75 kr (med sallad 85 kr)
Läs mer om utkörning...

Läs mer om våra priser...

"Husets lunch", dagens 3:e rätt, serveras i en begränsad mängd.

Måndag
1. Chorizo med potatismos och gurkmajonnäs
2. Kåldolmar med kokt potatis, brunsås och lingon
3. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Tisdag
1. Fiskgratäng med potatismos
2. Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och lingon
3. Kycklingrisotto
Onsdag
1. Stekt strömming med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingon
2. Rotmos med fläsklägg/fläskkorv och örtsenap
3. Pasta med fläskfilésås
Torsdag
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
2. Fransk köttgryta med ris/kokt potatis
3. Kycklingwok
Fredag
1. Panerad sejfilé med kokt potatis och spenatsås
2. Aprikosspäckad fläskkarré med kokt/stekt potatis, gräddsås och äppelmos
3. Pizza á la 71:an

Tacokväll på 71:an kl. 17-20 (pris 99 kr, barn upp till 7 år 59 kr)

Lördag
1. Porterstek med kokt/stekt potatis, portersås och gelé
2. Köttbullar med potatismos, brunsås och lingon
Söndag
1. Revbensspjäll med kokt/stekt potatis, skysås och äppelmos
2. Stekt spätta med kokt potatis, dillmajonnäs och citron
 
Alternativ (gäller varje dag)

- Schnitzel med ångkokt potatis/stekt potatis/pommes och bearnaisesås (99 kr)
- Rödspätta med ångkokt potatis/pommes och dillmajonnäs (99 kr)
- Vegetarisk rätt (90 kr)
- Sallader: tonfisk, ost- och skinka, räkor, kyckling (från 70 kr)
- Kebabtallrik (75 kr), hamburgertallrik (från 60 kr) m.m.
- Salladsbuffé (från 50 kr)

 
(med reservation för ändringar)
 
Skriv ut matsedel Skriv ut
vvv
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an