20-26 januari (v. 4)
Pris lunchbuffé: vardagar 110 kr, helger 119 kr Avhämtning/hemleverans till dörr: Matlåda från 85 kr (alla dagar) |
|
Måndag | |
1. Ostfylld kycklingfilé med kokt/stekt potatis och pepparsås 2. Lunchkorv med potatismos och gurkmajonnäs 3. Skink- och blomkålsgratäng med kokt potatis |
|
Tisdag | |
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon 2. Kalops med kokt potatis och rödbetor 3. Kasslergratäng med pasta |
|
Onsdag | |
1. Köttfärslimpa med kokt/stekt potatis, brunsås och lingon 2. Rotmos med fläsklägg/fläskkorv och örtsenap 3. Panerad fisk med kokt potatis, dillmajonnäs och citron |
|
Torsdag | |
1. Kotlettrad med kokt potatis/potatisgratäng och gräddsås 2. Tomat- och ostgratinerad fiskgratäng med potatismos 3. Fläskpannkaka med lingon |
|
Fredag | |
1. Slottsstek med kokt/stekt potatis, gräddsås och gelé 2. Stekt schnitzel med kokt/stekt potatis och pepparsås 3. Kycklingwok |
|
Lördag | |
1. Stekt fläskkarré med kokt/stekt potatis, gräddsås och äppelmos 2. Sandskädda med kokt potatis, remouladsås och citron |
|
Söndag | |
1. Gorgonzolagratinerad kycklingfilé med kokt potatis/ris 2. Färsbiffar med kokt/stekt potatis, brunsås och lingon |
|
Alternativ (gäller varje dag) | |
Á la carte (schnitzel, spätta, lövstek): 129 kr Sallader: räkor 90 kr, tonfisk 85 kr, ost- och skinka 85 kr, kyckling 85 kr Gatukök: Kebabtallrik (90 kr), hamburgare med bröd och pommers (från 75 kr), med mera |
|
(med reservation för ändringar) | |
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an