Matsedel

22-28 november (v. 47)

Pris lunchbuffé: vardagar 90 kr, helger 99 kr
inkl. salladsbuffé, dryck, hembakat bröd, efterrätt, kaffe och hembakad kaka
Seniorpris (65+): 85 kr (endast vardagar), Barnportion (3-6 år): 60 kr

Avhämtning matlåda: vardagar 70 kr (med sallad 80 kr), helger 75 kr (med sallad 85 kr)
Läs mer om utkörning...

Läs mer om våra priser...

"Husets lunch", dagens 3:e rätt, serveras i en begränsad mängd.

Måndag
1. Ost- och ananasgratinerad kassler med kokt potatis och champinjonsås
2. Flygande Jakob med kokt potatis/ris och jordnötter
3. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Tisdag
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
2. Pepparrotskött med kokt potatis
3. Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och lingon
Onsdag
1. Stekt strömming med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingon
2. Pannbiff med kokt/stekt potatis, stekt lök, brunsås och lingon
3. Skink- och blomkålsgratäng
Torsdag
1. Plommonspäckad fläskkarré med kokt/stekt potatis, gräddsås och äppelmos
2. Kycklingklubba med kokt potatis/ris och currysås
3. Gulaschsoppa och pannkakor med sylt och grädde
Fredag
1. Schnitzel med kokt/stekt potatis och pepparsås
2. Lasagne med vitkålssallad
3. Kycklingrisotto

Tacokväll på 71:an kl. 17-20 (pris 99 kr, barn upp till 7 år 59 kr)

Lördag
1. Jägarbiff med kokt/stekt potatis, jägarsås (med kantareller) och lingon
2. Lövstek med kokt/stekt potatis och bearnaisesås
Söndag
1. Porterstek med kokt/stekt potatis, portersås och gelé
2. Sandskädda med kokt potatis, remouladsås och citron
 
Alternativ (gäller varje dag)
- Schnitzel med ångkokt potatis/stekt potatis/pommes och bearnaisesås (99 kr)
- Rödspätta med ångkokt potatis/pommes och dillmajonnäs (99 kr)
- Vegetarisk rätt (90 kr)
- Sallader: tonfisk, ost- och skinka, räkor, kyckling (från 70 kr)
- Kebabtallrik (75 kr), hamburgertallrik (från 60 kr) m.m.
- Salladsbuffé (från 50 kr)
 
(med reservation för ändringar)
Skriv ut matsedel Skriv ut
vvv
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an