Matsedel

20-26 sep (v. 38)

Pris lunchbuffé: vardagar 90 kr, helger 99 kr
inkl. salladsbuffé, dryck, hembakat bröd, efterrätt, kaffe och hembakad kaka
Seniorpris (65+): 85 kr (endast vardagar), Barnportion (3-6 år): 60 kr

Avhämtning matlåda: vardagar 70 kr (med sallad 80 kr), helger 75 kr (med sallad 85 kr)
Läs mer om utkörning...

Läs mer om våra priser...

"Husets lunch", dagens 3:e rätt, serveras i en begränsad mängd.

Måndag
1. Pannbiff med kokt/stekt potatis, stekt lök, brunsås och lingon
2. Ost- och baconkorv med potatismos och gurkmajonnäs
3. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Tisdag
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
2. Nötköttgryta med kokt potatis
3. Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och lingon
Onsdag
1. Ostfylld kycklingfilé med kokt/stekt potatis och örtagårdssås
2. Rotmos med fläsklägg/fläskkorv och örtsenap
3. Östgötalåda (potatis, bacon, purjolök, champinjoner, pepparrot) med vitkålssallad
Torsdag
1. Lingonbiffar med kokt/stekt potatis, gräddsås och lingon
2. Flundrafilé med kokt potatis, dillmajonnäs och citron
3. Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde
Fredag
1. Porterstek med kokt/stekt potatis, portersås och gelé
2. Hemlagade schweizare med kokt/stekt potatis och pepparsås/bearnaisesås
3. Kycklingrisotto
Lördag
1. Kotlettrad med kokt potatis/potatisgratäng, skysås och äppelmos
2. Lövstek med kokt/stekt potatis och bearnaisesås
Söndag
1. Ångkokt lax med kokt potatis, skarpsås och citron
2. Färsbiffar med kokt/stekt potatis, brunsås och lingon
 
Alternativ (gäller varje dag)
- Schnitzel med ångkokt potatis/stekt potatis/pommes och bearnaisesås (99 kr)
- Rödspätta med ångkokt potatis/pommes och dillmajonnäs (99 kr)
- Vegetarisk rätt (90 kr)
- Sallader: tonfisk, ost- och skinka, räkor, kyckling (från 70 kr)
- Kebabtallrik (75 kr), hamburgertallrik (från 60 kr) m.m.
- Salladsbuffé (från 50 kr)
 
(med reservation för ändringar)
Skriv ut matsedel Skriv ut
vvv
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an