Matsedel

13-19 januari (v. 3)

Pris lunchbuffé: vardagar 90 kr, helger 99 kr
inkl. salladsbuffé, dryck, hembakat bröd, efterrätt, kaffe och hembakad kaka
Seniorpris (65+): 85 kr (endast vardagar), Barnportion (3-6 år): 60 kr

Avhämtning (matlåda & sallad): vardagar 70 kr, helger 75 kr, Barnportion 3-6 år 55 kr

Läs mer om våra priser...

Varje vardag serveras även "husets lunch", dagens 3:e rätt.
(3:e rätten finns i en begränsad mängd)

Måndag

1. Ost- och ananasgratinerad kassler med ris/kokt potatis och champinjonsås
2. Tomat- och ostgratinerad fisk med potatismos
3. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Tisdag
1. Köttfärslimpa med kokt/stekt potatis, gräddsås och lingon
2. Ostfylld kycklingfilé med potatisgratäng och grönpepparsås
3. Fläskpannkaka med lingon
Onsdag

1. Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde
2. Sjömansbiff med pressgurka
3. Wallenbergare med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingon

Torsdag
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
2. Slottsstek med kokt/stekt potatis, gräddsås och gelé
3. Kycklingwok
Fredag

1. Gorgonzolagratinerad fläskfilé med kokt potatis/ris
2. Kalops med kokt potatis och rödbetor
3. Fisksoppa och pannkakor med sylt och grädde

Lördag
1. Flundrafilé med kokt potatis, remouladsås och citron
2. Nötstek med kokt/stekt potatis och pepparsås
Söndag
1. Söndagsstek med kokt/klyftpotatis, skysås och gelé
2. Färsbiffar med kokt/stekt potatis, dagens sås och lingon
 
Alternativ (gäller varje dag)
- Schnitzel med ångkokt potatis/stekt potatis/pommes och bearnaisesås (99 kr)
- Rödspätta med ångkokt potatis/pommes och dillmajonnäs (99 kr)
- Vegetarisk rätt (90 kr)
- Sallader: tonfisk, ost- och skinka, räkor, kyckling (från 70 kr)
- Kebabtallrik (75 kr), hamburgertallrik (från 60 kr) m.m.
- Salladsbuffé (från 50 kr)
 
(med reservation för ändringar)
Skriv ut matsedel Skriv ut
vvv
Copyright @ 2018 Mat & Café 59:an - 71:an