Matsedel

28 okt-3 nov (v. 44)

Pris lunchbuffé: vardagar 110 kr, helger 119 kr
inkl. salladsbuffé, dryck, bröd, efterrätt, kaffe och kaka
Seniorpris (65+): 99 kr (endast vardagar), Barnportion (3-6 år): vardagar 69 kr, helger 79 kr

Avhämtning/hemleverans till dörr: Matlåda från 85 kr (alla dagar)
Matlåda: 85 kr
Tillbehör (lingon, gelé, äppelmos, rödbetor m.m): 5 kr, liten sallad (blandsallad, vitkålssallad): 10 kr
Läs mer om utkörning...

Läs mer om våra priser...


Vid allergi fråga personal.

Måndag
1. Ostfylld kycklingfilé med kokt/stekt potatis och örtagårdssås
2. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
3. -
Tisdag
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
2. Pepparrotskött med kokt potatis och rödbetor
3. -
Onsdag
1. Persiljejärpar med kokt/stekt potatis, brunsås och lingon
2. Stekt sandskädda med kokt potatis, remouladsås och citron
3. -
Torsdag
1. Stekt schnitzel med kokt/stekt potatis och pepparsås
2. Kycklingklubba med kokt potatis/ris och currysås
3. -
Fredag
1. 71:an STÄNGT (fre 1 nov-sön 10 nov) p.g.a. fortsatt renovering (etapp 2)
2. -
3. -
Lördag
1. 71:an STÄNGT (fre 1 nov-sön 10 nov) p.g.a. fortsatt renovering (etapp 2)
2. -
Söndag
1. 71:an STÄNGT (fre 1 nov-sön 10 nov) p.g.a. fortsatt renovering (etapp 2)
2. -
 
Alternativ (gäller varje dag)
Á la carte (schnitzel, spätta, lövstek): 129 kr
Sallader: räkor 90 kr, tonfisk 85 kr, ost- och skinka 85 kr, kyckling 85 kr
Gatukök: Kebabtallrik (90 kr), hamburgare med bröd och pommers (från 75 kr), med mera
 
(med reservation för ändringar)
Skriv ut matsedel Skriv ut
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an