
5-11 april (v. 14)
Pris lunchbuffé: vardagar 90 kr, helger 99 kr Avhämtning matlåda: vardagar 70 kr (med sallad 80 kr), helger 75 kr (med sallad 85 kr) "Husets lunch", dagens 3:e rätt, serveras i en begränsad mängd. |
|
Måndag (annandag påsk) - helgpris | |
1. Fläskkotlett med ben, kokt/stekt potatis och kantarellsås 2. Ångkokt torsk med kokt potatis och persiljesås 3. - |
|
Tisdag | |
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon 2. Fransk köttgryta med kokt potatis/ris 3. Pasta med fläskfilésås |
|
Onsdag | |
1. Pannbiff med kokt/stekt potatis, stekt lök, brunsås och lingon 2. Rotmos med fläsklägg/fläskkorv och örtsenap 3. Levergryta med kokt potatis/ris |
|
Torsdag | |
1. Plommonspäckad fläskkarré med kokt/stekt potatis och gräddsås 2. Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde 3. Kycklingwok |
|
Fredag | |
1. Stekt fläskfilé med potatisgratäng/kokt potatis och skysås 2. Jägarbiff med kokt/stekt potatis, jägarsås och lingon 3. Pizza á la 71:an |
|
Lördag | |
1. Stekt kycklingfilé med kokt/stekt potatis och dillsås 2. Färsbiffar med kokt/stekt potatis, husets sås och lingon |
|
Söndag | |
1. Stekt spätta med kokt potatis, remouladsås och citron 2. Lasagne med vitkålssallad |
|
Alternativ (gäller varje dag) | |
- Schnitzel med ångkokt potatis/stekt potatis/pommes och bearnaisesås (99 kr) - Rödspätta med ångkokt potatis/pommes och dillmajonnäs (99 kr) - Vegetarisk rätt (90 kr) - Sallader: tonfisk, ost- och skinka, räkor, kyckling (från 70 kr) - Kebabtallrik (75 kr), hamburgertallrik (från 60 kr) m.m. - Salladsbuffé (från 50 kr) |
|
(med reservation för ändringar) | |
![]() |
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an