
5-11 maj (v. 19)
Pris lunchbuffé: vardagar 110 kr, helger 119 kr Avhämtning/hemleverans till dörr: Matlåda från 85 kr (alla dagar) |
|
Måndag | |
1. Plommonspäckad fläskkarré med kokt/stekt potatis, gräddsås och äppelmos 2. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor 3. Kycklingrisotto |
|
Tisdag | |
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon 2. Pepparrotskött med kokt potatis 3. Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och lingon |
|
Onsdag | |
1. Porterstek med kokt/stekt potatis, portersås och gelé 2. Stekt sandskädda med kokt potatis, remouladsås och citron 3. Fläskpannkaka med lingon |
|
Torsdag | |
1. Jägarbiff (blandfärs) med kokt/stekt potatis, kantarellsås och lingon 2. Lasagne med vitkålssallad 3. Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde |
|
Fredag | |
1. Stekt schnitzel med kokt/stekt potatis och pepparsås 2. Chilimarinerad kycklingfilé med kokt/stekt potatis och pepparsås 3. Spagetti med köttfärssås |
|
Lördag | |
1. Panerad torskfilé med kokt potatis, dansk remouladsås och citron 2. Stekt fläskkarré med kokt/stekt potatis, gräddsås och äppelmos |
|
Söndag | |
1. Söndagsskstek med kokt/stekt potatis, gräddsås och gelé 2. Färsbiffar med kokt/stekt potatis, dagens sås och lingon |
|
Alternativ (gäller varje dag) | |
Á la carte (schnitzel, spätta, lövstek): 129 kr Sallader: räkor 90 kr, tonfisk 85 kr, ost- och skinka 85 kr, kyckling 85 kr Gatukök: Kebabtallrik (90 kr), hamburgare med bröd och pommers (från 75 kr), med mera |
|
(med reservation för ändringar) | |
![]() |
Copyright @ 2025 Mat & Café 59:an - 71:an