Matsedel

9-15 september (v.37)

Pris lunchbuffé: vardagar 90 kr, helger 99 kr
inkl. salladsbuffé, dryck, hembakat bröd, efterrätt, kaffe och hembakad kaka
Seniorpris (65+): 85 kr (endast vardagar), Barnportion (3-6 år): 60 kr

Avhämtning (matlåda & sallad): vardagar 70 kr, helger 75 kr, Barnportion 3-6 år 55 kr

Läs mer om våra priser...

Varje vardag serveras även "husets lunch", dagens 3:e rätt.
(3:e rätten finns i en begränsad mängd)

Måndag

1. Chorizo med potatismos och gurkmajonnäs
2. Panerad flundrafilé med kokt potatis och dillmajonnäs
3. Slottsstek med kokt/stekt potatis, gräddsås och gelé

Tisdag
1. Kåldolmar med kokt/stekt potatis, brunsås och lingon
2. Kycklingklubba med klyftpotatis och örtagårdssås
3. Fisksoppa och pannkakor med sylt och grädde
Onsdag

1. Rotmos med fläsklägg/fläskkorv och örtsenap
2. Pannbiff med kokt/stekt potatis, stekt lök, brunsås och lingon
3. Fiskgratäng med potatismos

Torsdag
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
2. Örtmarinerad kycklingfilé med ris/stekt potatis och currysås
3. Prinskorv med kokt potatis, ägghalvor och spenatsås
Fredag

1. Schnitzel med kokt/stekt potatis och bearnaisesås
2. Wallenbergare med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingon
3. Pepparrotskött med kokt potatis

Lördag
1. Plommonspäckad fläskkarré med kokt/stekt potatis, pepparsås och äppelmos
2. Tacopaj
Söndag
1. Söndagssek med kokt/stekt potatis, gräddsås och gelé
2. Kålpudding med kokt/stekt potatis, brunsås och lingon
 
Alternativ (gäller varje dag)
- Schnitzel med ångkokt potatis/stekt potatis/pommes och bearnaisesås (99 kr)
- Rödspätta med ångkokt potatis/pommes och dillmajonnäs (99 kr)
- Vegetarisk rätt (90 kr)
- Sallader: tonfisk, ost- och skinka, räkor, kyckling (från 70 kr)
- Kebabtallrik (75 kr), hamburgertallrik (från 60 kr) m.m.
- Salladsbuffé (från 50 kr)
 
(med reservation för ändringar)
Skriv ut matsedel Skriv ut
vvv
Copyright @ 2018 Mat & Café 59:an - 71:an