Matsedel

19-24 februari (v. 8)

Pris lunchbuffé: vardagar 99 kr, helger 109 kr
inkl. salladsbuffé, dryck, bröd, efterrätt, kaffe och kaka
Seniorpris (65+): 90 kr (endast vardagar), Barnportion (3-6 år): vardagar 69 kr, helger 79 kr

Avhämtning/hemleverans till dörr: Matlåda från 85 kr (alla dagar)
Matlåda: 85 kr
Tillbehör (lingon, gelé, äppelmos, rödbetor m.m): 5 kr, liten sallad (blandsallad, vitkålssallad): 10 kr
Läs mer om utkörning...

Läs mer om våra priser...


Måndag
1. Kokt torsk med kokt potatis, vitvinssås och citron
2. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
3. Kycklingrisotto
Tisdag
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
2. Kalops med kokt potatis och rödbetor
3. Östgötalåda (potatis, bacon, purjolök, champinjoner, pepparrot) med vitkålssallad
Onsdag
1. Pepparstekt fläskkarré med kokt/stekt potatis, gräddsås och äppelmos
2. Stekt strömming med potatismos, skirat smör, gröna ärtor och lingon
3. Skink- och blomkålsgratäng
Torsdag
1. Persiljejärpar med kokt/stekt potatis, brunsås och lingon
2. Stekt spätta med kokt potatis, remouladsås och citron
3. Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde
Fredag
1. Stekt schnitzel med kokt/stekt potatis och pepparsås
2. Kålpudding med kokt/stekt potatis, brunsås och lingon
3. Chili con carne med kokt potatis/ris

Tacobuffé på 71:an kl. 17-20 (pris 109 kr, barn 3-6 år 69 kr)

Lördag
1. Jägarbiff (blandfärs) med kokt/stekt potatis, kantarellsås och lingon
2. Lövstek med kokt/stekt potatis och pepparsås
Söndag
1. Gorgonzolagratinerad kycklingfilé med kokt potatis/ris
2. Färsbiffar med kokt/stekt potatis, dagens sås och lingon
 
Alternativ (gäller varje dag)
Á la carte (schnitzel, spätta, lövstek): 129 kr
Sallader: räkor 90 kr, tonfisk 85 kr, ost- och skinka 85 kr, kyckling 85 kr
Gatukök: Kebabtallrik (90 kr), hamburgare med bröd och pommers (från 75 kr), med mera
 
(med reservation för ändringar)
Skriv ut matsedel Skriv ut
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an