
11-17 januari (v. 2)
Pris lunchbuffé: vardagar 90 kr, helger 99 kr Avhämtning matlåda: vardagar 70 kr (med sallad 80 kr), helger 75 kr (med sallad 85 kr) "Husets lunch", dagens 3:e rätt, serveras i en begränsad mängd. |
|
Måndag | |
1. Kokt torskfilé med kokt potatis och ägg- och persiljesås 2. Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor 3. Kycklingwok |
|
Tisdag | |
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon 2. Pepparrotskött med kokt potatis 3. Kycklingrisotto |
|
Onsdag | |
1. Plommonspäckad fläskkarré med kokt/stekt potatis, pepparsås och äppelmos 2. Kycklingklubba med ris/kokt potatis och currysås 3. Kalops med kokt potatis och rödbetor |
|
Torsdag | |
1. Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde 2. Fiskgratäng med potatismos 3. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor |
|
Fredag | |
1. Biff á la Lindström med kokt/stekt potatis, gräddsås och lingon 2. Sjömansbiff med pressgurka 3. Pizza á la 71:an |
|
Lördag | |
1. Stekt spätta med kokt potatis, remouladsås och citron 2. Prinskorv med kokt potatis, ägghalvor och spenatsås |
|
Söndag | |
1. Porterstek med kokt/stekt potatis, portersås och gelé 2. Stekt fläsk med kokt potatis och löksås |
|
Alternativ (gäller varje dag) | |
- Schnitzel med ångkokt potatis/stekt potatis/pommes och bearnaisesås (99 kr) - Rödspätta med ångkokt potatis/pommes och dillmajonnäs (99 kr) - Vegetarisk rätt (90 kr) - Sallader: tonfisk, ost- och skinka, räkor, kyckling (från 70 kr) - Kebabtallrik (75 kr), hamburgertallrik (från 60 kr) m.m. - Salladsbuffé (från 50 kr) |
|
(med reservation för ändringar) | |
![]() |
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an