Matsedel

5-11 april (v. 14)

Pris lunchbuffé: vardagar 90 kr, helger 99 kr
inkl. salladsbuffé, dryck, hembakat bröd, efterrätt, kaffe och hembakad kaka
Seniorpris (65+): 85 kr (endast vardagar), Barnportion (3-6 år): 60 kr

Avhämtning matlåda: vardagar 70 kr (med sallad 80 kr), helger 75 kr (med sallad 85 kr)
Läs mer om utkörning...

Läs mer om våra priser...

"Husets lunch", dagens 3:e rätt, serveras i en begränsad mängd.

Måndag (annandag påsk) - helgpris
1. Fläskkotlett med ben, kokt/stekt potatis och kantarellsås
2. Ångkokt torsk med kokt potatis och persiljesås
3. -
Tisdag
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
2. Fransk köttgryta med kokt potatis/ris
3. Pasta med fläskfilésås
Onsdag
1. Pannbiff med kokt/stekt potatis, stekt lök, brunsås och lingon
2. Rotmos med fläsklägg/fläskkorv och örtsenap
3. Levergryta med kokt potatis/ris
Torsdag
1. Plommonspäckad fläskkarré med kokt/stekt potatis och gräddsås
2. Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde
3. Kycklingwok
Fredag
1. Stekt fläskfilé med potatisgratäng/kokt potatis och skysås
2. Jägarbiff med kokt/stekt potatis, jägarsås och lingon
3. Pizza á la 71:an
Lördag
1. Stekt kycklingfilé med kokt/stekt potatis och dillsås
2. Färsbiffar med kokt/stekt potatis, husets sås och lingon
Söndag
1. Stekt spätta med kokt potatis, remouladsås och citron
2. Lasagne med vitkålssallad
 
Alternativ (gäller varje dag)
- Schnitzel med ångkokt potatis/stekt potatis/pommes och bearnaisesås (99 kr)
- Rödspätta med ångkokt potatis/pommes och dillmajonnäs (99 kr)
- Vegetarisk rätt (90 kr)
- Sallader: tonfisk, ost- och skinka, räkor, kyckling (från 70 kr)
- Kebabtallrik (75 kr), hamburgertallrik (från 60 kr) m.m.
- Salladsbuffé (från 50 kr)
 
(med reservation för ändringar)
Skriv ut matsedel Skriv ut
vvv
Copyright @ 2020 Mat & Café 59:an - 71:an