Matsedel

11-17 november (v. 46)

Pris lunchbuffé: vardagar 90 kr, helger 99 kr
inkl. salladsbuffé, dryck, hembakat bröd, efterrätt, kaffe och hembakad kaka
Seniorpris (65+): 85 kr (endast vardagar), Barnportion (3-6 år): 60 kr

Avhämtning (matlåda & sallad): vardagar 70 kr, helger 75 kr, Barnportion 3-6 år 55 kr

Läs mer om våra priser...

Varje vardag serveras även "husets lunch", dagens 3:e rätt.
(3:e rätten finns i en begränsad mängd)

Måndag

1. Ost- och ananasgratinerad kassler med ris/kokt potatis och champinjonsås
2. Panerad sejfilé med kokt potatis och spenatsås
3. Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Tisdag
1. Grekiska biffar med kokt/stekt potatis och tzatziki
2. Fiskgratäng med skaldjur och potatismos
3. Kotlettrad med kokt/stekt potatis och husets sås
Onsdag

1. Rotmos med fläsklägg/fläskkorv och örtsenap
2. Ostfylld kycklingfilé med klyftpotatis och örtagårdssås
3. Färsbiffar med kokt/stekt potatis, örtagårdssås och lingon

Torsdag
1. Raggmunk med stekt fläsk och lingon
2. Kycklingdillkött med kokt potatis
3. Skinkstek med kokt/stekt potatis och husets sås
Fredag

1. Hemlagad schweizerschnitzel med kokt/stekt potatis och pepparsås
2. Gulaschsoppa och pannkakor med sylt och grädde
3. Fläskpannkaka med lingon

Lördag - 71:an stängt (abonnerad)
Välkomna till 59:an som är öppet och serverar:
Champinjongratinerade oxrullader med hasselbackspotatis
Söndag
1. Rödspätta med kokt potatis, dillmajonnäs och citron
2. Prinskorv med kokt potatis, spenatsås och ägghalvor
 
Alternativ (gäller varje dag)
- Schnitzel med ångkokt potatis/stekt potatis/pommes och bearnaisesås (99 kr)
- Rödspätta med ångkokt potatis/pommes och dillmajonnäs (99 kr)
- Vegetarisk rätt (90 kr)
- Sallader: tonfisk, ost- och skinka, räkor, kyckling (från 70 kr)
- Kebabtallrik (75 kr), hamburgertallrik (från 60 kr) m.m.
- Salladsbuffé (från 50 kr)
 
(med reservation för ändringar)
Skriv ut matsedel Skriv ut
vvv
Copyright @ 2018 Mat & Café 59:an - 71:an